• BANNER-1.jpg
  • BANNER-2.jpg
  • BANNER-3.jpg
  • BANNER-4.jpg

Lid worden

 

Lid worden

Wilt u lid worden van onze vereniging? Mail dan uw gegevens via het onderstaande lidmaatschap contactformulier naar Poecilia Nederland en maak de contributie, tezamen met de 2,50 euro inschrijfgeld, over op rekeningnummer NL56INGB 00027 588 56 t.n.v. de Penningmeester Poecilia Nederland te Ossendrecht. Het is niet voldoende als u alleen het geld overmaakt! Vul daarom het onderstaande formulier volledig in. Ook kunt u in het formulier alvast de door u gewenste gebruikersnaam en wachtwoord vermelden om in te kunnen loggen op het forum. U ontvangt deze gegevens als uw contributie en het inschrijfgeld door onze Penningmeester is ontvangen.

Inloggen website

Wanneer u als nieuw lid, na het ontvangen van de contributie en het inschrijfgeld, bent aangemeld zal u ook een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen in uw mailbox waar mee u kunt inloggen op het afgeschermde gedeelte van deze website.

Let wel! Met deze gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u alleen inloggen op het afgeschermde gedeelte van de website en niet op het Forum.

Lidmaatschap contactformulier

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in.

Contributie

De contributie is slechts €30,- per jaar, wordt u na 30 juni lid dan betaald u €15,- voor de rest van dat jaar.

Het inschrijfgeld is €2,50,-.

Bankgegevens

Postbanknummer: 2758856 t.n.v. Penningmeester Poecilia Nederland te Ossendrecht
IBAN: NL56INGB0002758856
BIC code: INGBNL2A

© 2018-2019 Poecilia.nl All Rights Reserved. Webmaster Marco Goeman
nlenfrdept
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account