nlenfrde
Lid worden
Xiphophorus milleri
Poecilia latipunctata
Girardinichthyis uninotatus
Gambusia amistadensis
bijgewerkt
21 januari 2021
Lid worden
Wilt u lid worden van onze vereniging? Stuur dan uw gegevens via het e-mailadres van de ledenadministratie naar Poecilia Nederland en maak de contributie, tezamen met de 2,50 euro inschrijfgeld, over op rekeningnummer NL56INGB 00027 588 56 t.n.v. de Penningmeester Poecilia Nederland te Ossendrecht. Het is niet voldoende als u alleen het geld overmaakt! Zorg er dus voor dat u alle gevraagde gegevens in uw e-mail vermeld.
Lidmaatschap aanmelden
Stuur een e-mail naar de "ledenadministratie" en vermeld daar in uw gegevens zoals aangegeven op de contactpagina. Wanneer u het e-mailadres in uw eigen e-mailprogramma opent zijn alle gegevens alvast voor u ingevuld en hoeft u deze alleen nog maar aan te vullen.
Inloggen website
Wanneer u als nieuw lid, na het ontvangen van de contributie en het inschrijfgeld, bent aangemeld ontvangt u in uw mailbox een gebruikersnaam en wachtwoord waar mee u kunt inloggen op het afgeschermde gedeelte van deze website.

Let wel! Met deze gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u alleen inloggen op het afgeschermde gedeelte van de website en niet op het Forum.
Inloggen Forum
Om in te kunnen loggen op het Forum kunt u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken door u daar te registreren. Wanneer uw contributie en inschrijfgeld is ontvangen zal de beheerder van het Forum daarvan in kennis worden gesteld en kan hij uw registratie activeren. 
Contributie
De contributie is slechts €40,- per jaar, wordt u na 30 juni lid dan betaald u €20,- voor de rest van dat jaar.

Het inschrijfgeld is €2,50,-.
Bankgegevens
Postbanknummer:
2758856 t.n.v. Penningmeester Poecilia Nederland te Ossendrecht
IBAN:
NL56INGB0002758856
BIC code:
INGBNL2A
nlenfrdept